Bookmark and Share

söndag 15 november 2009

Sverigedemokraterna i riksdagen - NEJ TACK!


Mångfald är bättre en enfald.

Vill vi ha ett rasistiskt Sverige? Gör nu allt du kan för att undvika den händelsen. Sverigedemokraterna har under den senaste undersökningen hela 5,8 % av partisympatierna, vilket innebär att de är större än både Kristdemokraterna och Centerpartiet.
För att människor verkligen ska förstå varför vi bör undvika Sverigedemokraterna kan nämnas:
  • Partiet har en grund ur flera olika rasistiska föreningar, däribland BSS (Bevara Sverige Svenskt)
  • Partiledaren Jimmie Åkesson har på en fest sjungit flera rasistiska låtar samt en låt som satiriserar Olof Palmes död. Jimmie Åkesson har bett om ursäkt för låten om Olof Palme, och nekar samtidigt till de rasistiska sångerna - trots att det finns inspelat bevismaterial.
  • Granskningar genomförda av Expo och Expressen visar att flera medlemmar inom Sverigedemokraterna har gett ett flertal nationalsocialistiska föreningar finansiellt stöd.
Detta är dock bara en liten del av en lista som kan göras mycket lång. Jag har frivilligt skrivit en uppsats om varför vi bör undvika Sverigedemokraterna och den delar jag gärna med mig av. Det är bara att höra av dig, så får du elektronisk kopia.

Om vi, allihopa tillsammans hjälper till att sprida sann kunskap om Sverigedemokraterna. Går det att undvika deras inträde i riksdagen. Börja med att kommentera och betygsätt politiska videoklipp på till exempel YouTube. Har du en egen blogg kan du, som jag gjort, skriva ett inlägg. Gå hemskt gärna med i gruppen Sverigedemokraterna i risksdagen - Nej tack! på Facebook. Bjud in alla dina vänner.

Och du, rösta även i något så värdelöst val som vi kyrkovalet. I kyrkovalet ska man rösta bara för att Sverigedemokraterna ska få så låga siffror som möjligt. Allt för socialism mot fascism.

Ha de'

0 person(er) brydde sig:

Skicka en kommentar