Bookmark and Share

torsdag 19 november 2009

Är och förblir en legend!

Han är över 50 år och rockar loss som aldrig förr!
Dessa tider är väldigt bra och ovanligt hektiska för oss Thåström-fans.
I mars släppte han singeln och någon vecka efter den hela albumet, Kärlek är för dom. Samma dag albumet släpptes drog han igång en vårturné, som var en av de bästa han gjort nu på senare tid. Efter vårturnéns slut var det uppehåll ett litet tag - sedan en kortare sommarturné, tillsammans med Anna Ternheim och Freddie Wadling som var det bästa jag hört på länge. Samtliga spelningar hade mycket råa toner och "gubben" visade energi, riktigt stark energi. Inte lång tid efteråt började rykten sprida sig att Thåström släpper ännu ett till album! Ryktet diskuterades väl, och det var även sant. Thåström kommer släppa nytt. Dock inget med helt nyinspelat material och nya texter, utan han sammanfattar sin 20-åriga solokarriär med en samlingsskiva. Som även kommer släppas som en box innehållandes en live-DVD samt en bonus-cd med tidigare outgivna låtar. Med den nyheten fick vi även reda på att han kommer visa sig i tv för första gången på ca 7-8 år. Han kommer framföra en låt i programmet "Skavlan" som sänds på SVT1 den 27 november.
Idag, den 19 november, publicerade Aftonbladet även en helt ny intervju med Thåström, som är den första han gjort på hela 6 år! Dessutom gav den officiella hemsidan för Thåström idag oss informationen att han även kommer att kommer sticka ut och signera album på Åhléns City i Stockholm den 27 november.



Thåström rockar loss.


Dock berättar han i intervjun att varje album ha gör nu kan vara det sista.
Allt det här kan bara hända ett mycket fåtal gånger i livet, det gäller att försöka ta sig tid med allt som handlar om Thåström nu. Snart kanske han inte längre är aktiv.
Efter mer än 30 år på nacken som aktiv musiker har han skrivit svensk musikhistoria - som är och förblir en legend!


Thåström live i somras.

0 person(er) brydde sig:

Skicka en kommentar