Bookmark and Share

lördag 24 oktober 2009

BE-BOP-A-LULA HELA JÄVLA DAN!


Joakim Thåström.


Vad kan rubriken innebära tro? Nej, det är inte namnet på min blogg. Nej, det är inte fyllisarna i stadsparkens egna nationalsång. Utan det är titeln på musikaliska geniet Joakim Thåström's nya samlings skiva/box.
I veckan fick vi mer information om Thåström's nya samlingsskiva och box. Skivan ska släppas den 25 november (2009) och är den första samlingen Thåström personligen varit med i urval och utformning. Thåström firar i år en 20 årig solokarriär och ska med denna samlingsskiva sammanfatta solokarriären. Samlingsskivan släpps också som en box och den kommer innehålla en bonusskiva som heter "Kompost" med outgivna låtar samt en DVD inspelad live på Olympen i Lund 2006.
Dessutom är det nu klart att Thåström för första gången på cirka 7 år ska medverka i TV. Den 27 november kommer Thåström framföra en låt i programmet "Skavlan", SVT 1.
Inte nog med det, i januari 2010 kommer Thåström ge sig ut på en kortare turné.
Thåström's hemsida.

Omslaget till Thåström's nya samlingsskiva.


















Förövrigt spelar jag nu hela Marilyn Manson's låt The Nobodies på bas utan några större problem.

Jag funderar på att ändra utseendet på min blogg. Det nuvarande känns lite tråkigt numera. Frågan är bara hur bloggen ska se ut? Hur som, den som lever får se...

Ha de'
JOBBA HÅRT - bli rikast på kyrkogården.

0 person(er) brydde sig:

Skicka en kommentar