Bookmark and Share

tisdag 5 januari 2010

"För de envisa finns det ingen väg som är oframkomlig"

Spyker Cars motto är "för de envisa finns det ingen väg som är oframkomlig". Det mottot tänker Spyker hålla fast vid under förhandlingarna om att köpa Saab av General Motors berättar Spyker Cars ledning i det pressmeddelandet som de släppte den 20 december förra året där de även berättade att de lägger ett nytt bud på Saab till General Motors.


Spyker Cars logotype.

Nu har en anonym källa inom General Motors berättat att de inte är nöjda med holländska Spyker samt amerikanska Merbancos nya bud.
Stämmer gårdagens uppgifter om att Spyker Cars får en chans till att vässa sitt erbjudande, kan man se de anonyma uppgifterna som bekräftade.
Om General Motors inte accepterar de nya buden är det mycket troligt att de fortsätter sin linje med att lägga ner Saab.


Saab 9-3 SportCombi och i bakgrunden syns GM:s huvudkontor i Detroit.

General Motors agerande för Saab och deras ovilja att sälja bolaget har gjort många Saab-entusiaster världen över mycket upprörda. Så pass upprörda att Saab-entusiaster nu ska samla ihop sig under ledning av entusiastsiten SaabHistory.com och demonstrera utanför GM:s huvudkontor i Detroit. Där tänker man ställa upp bilarna och hålla upp plakat med texten "Sälj Saab" och prata med media för att sprida sitt budskap. Liknande protestaktioner kommer även att hållas i bl.a. England samt Holland.

Fotnot, Spykers motto förekommer även i deras logotype - fast då på latin "nulla tenaci invia est via".

0 person(er) brydde sig:

Skicka en kommentar