Bookmark and Share

lördag 16 januari 2010

Ett steg närmare slutet (eller början?)

General Motors har nu tackat nej till Merbancos andra bud, och de är nu fullständigt ute ur "leken". Detta må vara ett gott tecken, General Motors börjar närma sig ett beslut i Saabaffären. De återstående budgivarna är nu:
  • Genii Capital med ett andra kraftigt förbättrat bud.
  • Spyker Cars med ett tredje förbättrat bud.
Skulle General Motors mot många odds tacka nej till Genii Capitals bud och Spyker Cars bud, finns ännu en möjlig väg för de två återstående budgivarna: att slå ihop sig och lägga ett gemensamt bud, där båda bolagen kommer äga 50 % av Saab var. Att detta har samtalats om mellan de båda budgivarna har Spykers, liksom Genii Capitals VD bekräftat.
Skulle inte detta att hålla, kommer General Motors med största sannolikhet fortsätta med sin linje att lägga ner hela Saab.

För att undvika en nedläggning av Saab, ska man fortsätta med att kritisera General Motors behandlande av Saab. Se till att åka på olika Saab Support Convoy's som har ägt rum på flera ställen runt om i världen, fler sådana evenemang är på gång. Dessa anordnas av Saabklubbar eller privatpersoner. Mer information finns på www.saabsunited.com/saab_campaigns
På söndag (17 januari) äger de flesta demonstrationer rum, och jag kommer att finnas i Stockholm då.
Som kampsång kan låten "Griffin up!" utses. Musiken och texten är skriven och framförd av en helt vanlig person med brinnande intresse för Saab.




SÅ GÖR DU FÖR ATT RÄDDA SAAB:
Till höger på denna sida finns en bild med texten "Save Saab", där under finns olika alternativ att göra för att rädda Saab.


Don't let Saab die

0 person(er) brydde sig:

Skicka en kommentar