Bookmark and Share

onsdag 19 augusti 2009

Det finns en oerhörd mängd fjortisar i denna lustiga värld.

Att det finns en oerhörd mängd av fjortisar i denna lustiga värld är vi flesta förhoppningsvis medvetna om. Att bloggvärlden är enorm och kryllar av fjortisar hoppas jag att de flesta vet om.

Men när tjejer i åldern runt 14 - 20 år ställer sig halvnakna i badrummet med en digitalkamera riktad mot spegeln och pratar om något de själva tagit upp på sin blogg har det gått över styr. När de dessutom försöker hålla sig till ett ämne, som jag senast hörde för fem minuter sedan, som kräftor en månad för tidigt avbryter de alltid sig själva med att säga "Asså" och "Aaaah!". Samtidigt som de väsnas med irriterande uttryck som avbryter ämnet de försöker hålla sig till rättar de alltid till håret. Hela, hela, hela jävla tiden!
Ämnen som att de sett tanter på stan med 'jääääteee' stora "häckar" känns totalt onödigt. Vad de verkar tro blir de aldrig äldre själva.

Sök på ordet "blogg" på YouTube och se vad du hittar. Meningar som "i denna lustiga värld" känns inte särskilt långbort mot det man får se.
Anser du att detta är upphetsande lär jag väl inget annat göra än att respektera det - själv tycker jag att det är ett rent vansinne och oerhört äckligt.

Ha de'

0 person(er) brydde sig:

Skicka en kommentar