Bookmark and Share

tisdag 7 juli 2009

Betala inte för något du kan få helt gratis!

Du ska inte betala för något du kan få helt gratis. Visst håller du med mig?
För 2 410 kronor får du ett Windows Vista Home Premium. Du har då ett känt operativsystem. Office paket ingår ej, utan du måste hosta upp ytterligare 2 494 kronor för att få ett acceptabelt office paket.
Totalt blir det 4 904 kronor, för något du bara får installera på en (1) dator. Du har då ett operativsystem som inte är driftsäkert och trögar ner din dator väsentligt. Glöm för guds skull inte ett relativt bra antivirusskydd! Då får du lägga till ytterligare 600 kronor för att få ett känt antivirusskydd.

Varför inte använda Ubuntu? Fullständigt gratis och levereras med ett komplett office paket, redan förinstallerat. Använder du Ubuntu behöver du inte ha en tanke på dyra antivirusskydd eftersom det inte finns virus som kan skada din Ubuntudator. Ubuntu är mycket driftsäkert och kräver inte lika mycket prestanda som Windows Vista gör. Support får du dygnet runt av ett 20-tal personer som frivilligt ställer upp för att hjälpa dig på ubuntu.se.
Ubuntu är helt fritt att använda, så du kan dela med dig av det och installera på hur många datorer du vill!


Ubuntu 9.04 levereras med bland annat OpenOffice.org (office paket), Mozilla Firefox (webbläsare) och massa verktyg för att spela upp och bränna ljud, musik och videos.

BETALA INTE FÖR NÅGOT DU KAN FÅ GRATIS!
Ladda ner Ubuntu idag! www.ubuntu-se.org

0 person(er) brydde sig:

Skicka en kommentar