Bookmark and Share

måndag 17 maj 2010

Bloggen blir historia.

Jag tar här ett högaktningsfullt slut på min blogg. Detta blir mitt inlägg nummer 76 i min blogg, även det sista under adressen aktiebolaget.blogspot.com. Denna sida kommer nu att bli historia. Här kommer inga fler blogginlägg att publiceras från och med nu. Dock kommer sidan finnas kvar som ett arkiv.
Jag hoppar över till Wordpress som bloggleverantör, vilket innebär att bloggen flyttas till ny adress med nya möjligheter.

I fortsättningen kommer nya inlägg publiceras under adressen:
Vi ses där!

1, 2, 3.... SLUT!

tisdag 11 maj 2010

Är detta bestraffningen från den påstådda goda Guden?

Här sitter jag med snor i näsan, 38 graders feber som precis gått över och jag fullständigt knarkar allt vid namn halstabletter. Men jag försöker hålla humöret på topp ändå, trots alla uppenbara bekymmer Gud tryckt i mig mina 3 senaste levnadsdagar.
Inte har jag bett om det här eller? Den person som givit mig denna bisarra förkylning har all anledning att be om ursäkt, det ska jag säga dig. Problemet är bara - vem fan är den personen? Och vart fan håller denne hus? Om jag ändå inte varit så snål, hade jag skickat ett sms till 118 800 och frågat vem som är den skyldige personen till min förkylning. De ska ju ändå ge svar på allt, så, varför inte? Om du har 20 spänn över och inte vet vad du ska göra av det, så skicka gärna ett sms åt mig och fråga vem som smittat mig.
Det är ju klart, här ovan påstod jag att det var Gud som tryckt i mig denna skit. Så, är det då Gud som är den skyldige? Bekymret är löst. Det är Gud som gjort mig sjuk. Jag postade ju ändå en anmälan om att gå ur Svenska kyrkan för någon dag sedan - kan detta vara bestraffningen från den påstådda goda Guden? Ja jävlar - jag bör genast ansöka om ett medlemskap igen i Svenska kyrkan. Jesus Kristus, Gud, Ave Maria och resten - nu jävlar kommer jag!