Bookmark and Share

tisdag 30 juni 2009

ANTIDEPRESSIONSBLOGG!

Denna blogg går i ett något deprimerande färgtema. Innehållet ska vara ointressant och värdelöst. Men, som jag skrev i fårgående inlägg, jag tror inte jag kan följa denna bloggs mål. Redan nu kan jag erkänna att detta faktiskt en blogg jag själv skulle kunna följa och läsa med stort intresse. Misslyckat. Vad gör jag nu?
Detta inlägg blir trots allt inte deprimerande. Det är med detta inlägg jag nu förmedlar något för mig själv väldigt positivt... trots allt, bör understrykas...
Jag har igår övertagit farsans nästintill nya mobiltelefon som heter, ööhhmm... Nokia 6500 Slide! Och ser ut så som bilden nedanför denna onödiga mening visar.

Den har bland annat 3,2 Megapixel kamera med äkta Carl Zeiss optik. Och, självklart, så ringer jag med det magiska numret Tre!
Okej, detta är en oberoende blogg, alltså får jag dessvärre inget i betalt för att skriva så positivt om Nokia och Tre.

Ha de gött mina vänner, slit med hälsan.

söndag 28 juni 2009

Jag kan inte hålla mitt mål och det är sossarnas fel!

Jag tror inte jag kan hålla mitt mål att skapa en totalt ointressant blogg! Detta blir mitt andra inlägg i en blogg som jag hoppas ingen kommer läsa.

Snart är jag troligtvis medlem i Ung Vänster, men jag bad de först övertala mig varför jag ska gå med i Ung Vänster. Provperiod i ett år helt gratis som jag funderar på att utnyttja.
Det är sossarnas fel att jag funderar på att gå med i Ung Vänster! Eftersom de inte stod och delade ut reklamblad som Ung Vänster gjorde idag.

Kom ihåg, jobba hårt -Bli rikast på kyrkogården!

Målet är en totalt ointressant blogg.

Nu har AktieBolaget som är noll intresserad av bloggar skapat sig en egen. Jag har siktet inställt högt -Att skapa en totalt ointressant blogg.
Återstår att se hur kul det blir att blogga...

Högaktningsfullt,
AktieBolaget